Autoline » Semix Concrete Batching Plants

Semix Concrete Batching Plants

O nama
Karta
Kontakti Semix Concrete Batching Plants
Na lageru: 1000 oglasa
Prodavac na Autoline: 1 godina
Telefonski brojevi su provjereni
Cantürk Danış
Cantürk Danış
Jezici: francuski, turski, arapski, njemački, engleski
+90 532 159 ... Prikaži +90 532 159 01 43
+90 538 763 ... Prikaži +90 538 763 21 08
Pošalji poruku
Didar Danış
Didar Danış
Jezici: francuski, španski, turski, engleski
+90 535 644 ... Prikaži +90 535 644 34 31
Pošalji poruku
Turska, ANKARA, Başkent Organize Sanayi 27. Cadde No: 3 Malıköy Temelli
Lokalno vrijeme prodavaca: 08:12 (+03)
Lokalno vrijeme prodavaca: 00:12 (EST)
Lokalno vrijeme prodavaca: 06:12 (+01)
Litvanija,
Lokalno vrijeme prodavaca: 07:12 (EET)
Lokalno vrijeme prodavaca: 07:12 (EET)
Francuska,
Lokalno vrijeme prodavaca: 06:12 (CET)
Lokalno vrijeme prodavaca: 08:12 (EAT)
Mađarska,
Lokalno vrijeme prodavaca: 06:12 (CET)
Velika Britanija,
Lokalno vrijeme prodavaca: 05:12 (GMT)
Južna Afrika,
Lokalno vrijeme prodavaca: 07:12 (SAST)
Lokalno vrijeme prodavaca: 09:12 (+04)
Lokalno vrijeme prodavaca: 06:12 (CET)
Pošalji poruku
Molimo provjerite broj telefona: mora biti naveden u međunarodnom formatu sa pozivnim brojem države.
captcha
Turska, ANKARA, Başkent Organize Sanayi 27. Cadde No: 3 Malıköy Temelli
Oglasi Semix Concrete Batching Plants
Filter

Pronađeno: 1000 oglasa

Sortiranje: Datum objavljivanja
Datum objavljivanja Prvo jeftine Prvo skupe Godina proizvodnje - prvo novi Godina proizvodnje - prvo stare
Cijena Godina Kilometraža Snaga
Datum objavljivanja Prvo jeftine Prvo skupe Godina proizvodnje - prvo novi Godina proizvodnje - prvo stare
nova SEMIX Stationary 130 STATIONARY CONCRETE BATCHING PLANTS 130m³/h betonara
7
VIDEO
Zatražite cijenu
cijena na upit
Betonara
Godina 2021 Kilometraža Snaga
Velika Britanija
nova SEMIX Kompakt 100 SEMIX KOMPAKTNÍ BETONÁRNY 100 m³/ h betonara
7
Zatražite cijenu
cijena na upit
Betonara
Godina 2021 Kilometraža Snaga
Turska, ANKARA
nova SEMIX KOMPAKTNÍ BETONÁRNY 60 m³/ h betonara
5
Zatražite cijenu
cijena na upit
Betonara
Godina 2021 Kilometraža Snaga
Turska, ANKARA
nova SEMIX Mobil 160S4 MOBILNÍ BETONÁRNY 160 m³/ h betonara
7
VIDEO
Zatražite cijenu
cijena na upit
Betonara
Godina 2021 Kilometraža Snaga
Francuska
nova SEMIX Mobile 60V LES CENTRALES À BÉTON MOBILES 60m³/h betonara
13
VIDEO
Zatražite cijenu
cijena na upit
Betonara
Godina 2021 Kilometraža Snaga
Francuska
nova SEMIX Stationnaire 160 LES CENTRALES À BÉTON FIXES 160m³/h betonara
7
VIDEO
Zatražite cijenu
cijena na upit
Betonara
Godina 2021 Kilometraža Snaga
Francuska
nova SEMIX  Compact 60 LES CENTRALES À BÉTON COMPACTES 60m³/h betonara
5
Zatražite cijenu
cijena na upit
Betonara
Godina 2021 Kilometraža Snaga
Francuska
nova SEMIX Stationnaire 100 LES CENTRALES À BÉTON FIXES 100m³/h betonara
7
VIDEO
Zatražite cijenu
cijena na upit
Betonara
Godina 2021 Kilometraža Snaga
Francuska
nova SEMIX Stationnaire 200 LES CENTRALES À BÉTON FIXES 200m³/h betonara
8
VIDEO
Zatražite cijenu
cijena na upit
Betonara
Godina 2021 Kilometraža Snaga
Francuska
nova SEMIX Mobile 100 S4 LES CENTRALES À BÉTON MOBILES 100m³/h betonara
8
VIDEO
Zatražite cijenu
cijena na upit
Betonara
Godina 2021 Kilometraža Snaga
Francuska
novi SEMIX Bétonnière Semi-Remorque 12 m³ betonska mješalica
5
VIDEO
Zatražite cijenu
cijena na upit
Betonska mješalica
Zapremina 12 m³
Godina 2021 Kilometraža Snaga
Francuska
nova SEMIX S4 LES CENTRALES À BÉTON MOBILES 100m³/h  betonara
8
VIDEO
Zatražite cijenu
cijena na upit
Betonara
Godina 2021 Kilometraža Snaga
Francuska
nova SEMIX Mobile 160S4 LES CENTRALES À BÉTON MOBILES 160m³/h betonara
7
VIDEO
Zatražite cijenu
cijena na upit
Betonara
Godina 2021 Kilometraža Snaga
Francuska
nova SEMIX  LES CENTRALES À BÉTON FIXES 160m³/h betonara
7
VIDEO
Zatražite cijenu
cijena na upit
Betonara
Godina 2021 Kilometraža Snaga
Francuska
nova SEMIX Mobile 60V Centrales À Béton betonara
4
Zatražite cijenu
cijena na upit
Betonara
Godina 02/2020 Kilometraža Snaga
Francuska
1 2 3 67 Sljedeća »