Autoline partnerski program
Postanite naš partner i ostvarite profit za svakog privučenog klijenta
Postati partner
Kako to radi?
Registracija u programu
Prijavite se za partnerski program i dobijte jedinstvenu partnersku vezu ili kod.
Privucite korisnike
Svi korisnici koji su pratili vašu vezu ili se registrovali pomoću vašeg jedinstvenog koda zauvijek postaju vaše preporuke.
Promovisanje vaše partnerske veze
Podijelite partnersku vezu ili kod s publikom vašeg web sajta, partnerima, klijentima. Koristite bilo koje prikladne metode za privlačenje korisnika: baner na web sajtu, e-mail bilten, veze na društvenim mrežama.
Dobijte svoju nagradu
Dobićete dobiti od svih plaćenih računa privučenog klijenta (preporuku), a klijent će dobiti dodatni popust na sve usluge.
Pitanja i odgovori
Šta je Autoline partnerski program?
Autoline partnerski program je moderan način da organizujete svoj pasivni prihod. Registrirajte se u partnerski program, privucite korisnike na Autoline i ostvarite profit od uplata za svakog privučenog klijenta.
Šta je partnerska (preporučena) veza?
Partnerska(preporučena)veza je posebna veza koja sadrži jedinstveni identifikator partnera. Partnerske veze se koriste za privlačenje novih korisnika i prikupljanje nagrada članovima koji su ih doveli. Zahvaljujući takvim vezama, možemo razumeti da je novi klijent došao od vas. Klijent samo treba da prati partnersku vezu i registruje se kako bismo ga označili kao vašu preporuku. Partnersku vezu možete dobiti u ličnom nalogu partnera nakon registracije.
Šta je jedinstveni partnerski kod?
Partnerski kod je poseban kod koji jedinstveno identifikuje partnera. Po partnerskom kodu, moći ćemo da utvrdimo da je novi klijent došao od vas. Kod je pogodan po tome što se može prenijeti tekstualno ili usmeno potencijalnom klijentu. Takođe, klijent može navesti kod prilikom registracije u odgovarajućem polju ili obavestiti menadžera telefonom. Vaš partnerski kod možete dobiti u ličnom nalogu partnera nakon registracije.
Da li je to isplativo klijentu (preporuci)?
Svaki klijent koji se registruje pomoću vaše partnerske veze ili koda će dobiti dodatni popust od 10% na sve usluge kompanije.
Gdje mogu postaviti preporučenu vezu?
Možete postaviti preporučenu vezu na web-sajtovima, blogovima, forumima, društvenim medijima i drugim platformama osim ako to nije zabranjeno pravilima partnerskog programa.
Koliki procenat ću dobiti za svakog privučenog klijenta?
Partneri dobijaju 10% provizije na uplate privučenih klijenata. O individualnim uslovima možete razgovarati i sa našim menadžerom ako ste zainteresovani za bližu saradnju.
Kako mogu podignuti sredstva?
Provizije od plaćanja korisnika odmah se pripisuju vašem saldu Autoline. Možete ih podići putem PayPala ili bankovnog transfera (u ovom slučaju trebat će vam račun). Plaćanje provizije vrši se na zahtjev. Minimalni iznos povlačenja je 20 eura na PayPal ili 50 eura na bankovni račun.
Kako se klijent povezuje s partnerom?
Vezivanje klijenta za partnera se dešava:
- kada kliknete na vašu preporučnu vezu;
- ako klijent unese Vaš partnerski kod prilikom registracije firme na Autoline;
- ako klijent nazove vaš partnerski kod Autoline menadžeru tokom procesa aktivacije usluge (u toku razgovora ili u prepisci);
Korisnici koji su već Autoline klijenti se ne mogu povezati s partnerom.
Prilikom povezivanja sa kodom partnera ili korištenjem preporučne veze, klijent dobija dodatni popust od 10% na sve usluge kompanije.
Gdje mogu vidjeti statistiku o privučenim klijentima?
U ličnom nalogu partnera postoji odjeljak "Statistika" gdje možete pratiti sve jedinstvene klikove na vašu vezu, broj privučenih klijenata i isplate za svakog klijenta.
Da li je potrebno imati vlastiti web sajt da biste postali partner?
U partnerskom programu može učestvovati svako, za to nije potrebno imati vlastiti web sajt.
Imate li pitanja? Pišite nam
Jeste li spremni zarađivati s nama?
Postati partner